• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

sparebank1 ostlandet  

sparebank1 ostlandet

   


Hei og velkommen til NordreTrysil.no!

Her finner du nyheter og informasjon fra Nordre Trysil Idrettslag.


siste nytt fra NTI:

streken

Spørreundersøkelse Myldrehallen

NTI er godt i gang med planlegging av myldrehall i Nordre Trysil. Arbeidsgruppa ønsker innspill på hvilke aktiviteter hallen kan inneholde. Det tenkes for alle aldre hele året. Det vil bli en totalvurdering på innhold etterhvert.  Det blir kjørt en spørreundersøkelse om innspill til aktiviteter.

Det blir lagt ut en spørreundersøkelse om dette på Spond i gruppa Nordre Trysil Idrettslag med svarfrist - innen 1.12. Pensjonister og foreninger får den tilsendt på mail.

Mulige aktiviteter en kan krysse på er: squash, buldrevegg, fotball, styrkerom, basket, teppecurling, skytesimulator, boccia og kom med andre forslag.

Ønsker DU å komme med innspill, men ikke fått tilgang til spørreskjema? Ta kontakt med Irene eller Malin, epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., el Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så kan du få spørreskjemaet tilsendt på mail.

Spørreskjemaet blir også tilgjengelig på Jul i Huset 1.desember.

NTI sier på forhånd takk for hjelpen ?


grasrot2